Category Archives: Putrat-potret

Deldom

Delman domba atawa deldom, jigana ngan ukur aya di Ciamis. Aya sababaraha hiji deldom teh, nu sok mangkal di alun-alun, utamana pasosore. Cukup ku mayar Rp 2.500 asana, mun hayang ngurilingan alun-alun naek deldom teh. Tangtuna ge, budak leutik. Da kolot mah meureun, teu pararantes teuing naek deldom. Pangpangna mah karunya ka dombana, hehe…deldom-naz.jpg