Gambar Jilid Buku Aan Merdeka Permana

carita cintaDESAIN kaver atawa jilid buku Pa Aan Merdeka Permana,  kenging sim kuring. Ngahaja ditapelkeun dina blog, etang-etang pameran hehe… :p

Duka iraha medalna bukuna mah 🙂 da nyakitu tea, Pa Aan mah pangarang nu kacida sibukna, produktif, lian ti ngarang novel, carpon, oge ngokolakeun majalah Ujung Galuh.

Bilih aya kritik kana gambar kenging sim kuring ieu (jilid payunna wungkul, da bade ditapelkeun sareng jilid tukangna mah bilih orat, heuheu…), mangga wae nyerat dina kareta 1 copymisteri 2 copykriminal 1 copykomentar… 🙂

Iklan

About nazarudin azhar

urang sunda pituin

Posted on 14 Juni 2009, in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. Janten kang Naz teh sasanes pinter ngadamel carpon oge tiasa ngadamel cover buku (punten basa sunda abdi mah ancur hehe)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: