lawung

tina panto kaca, urang angger teu bisa norah saha deui nu baris ngalalar di jalan. naha jalma saliwat, atawa nu geus puguh wawuh. atawa nu kungsi datang terus nawarkeun bangbaluh.

salasa teu beda jeung poe sejen, sanggeus hujan remen uluk salam, terus ngamparkeun tirisna. di buruan katembong keneh cileuncang katut daun usum nu muguran. jadi tatapakan pikeun sakabeh ingetan nu ngajak lunta, mireng celak cahaya di hujung jalan pangjauhna.

lawung teh ngan sabengbatan. embohna ukur hate nu haliwu, diajak ocon lamunan ti poe nu hamo bisa kalarung.

9 juni 09

Iklan

About nazarudin azhar

urang sunda pituin

Posted on 9 Juni 2009, in Puisi. Bookmark the permalink. 6 Komentar.

  1. duh, siapa ini teh kang naz?
    ulah nyegruk terus ah bahaya..hehehe…

  2. wilujeng siang juragan.
    perkawis nyegruk mah eta tangtos ageung paedahna kanggo ningkatkeun kualitas kaimanan sareng kejiwaan urang :p
    eh, anjar teh nu kapungkur tepang waktos di nyiar lumar ciamis?
    nuhun atuh parantos linggih ka blog sim kuring…

  3. sae pisann dugi ka sim abdi teu ngartos. hehehe… 10 jempol w buat bapak! hehehe..

  4. nu penting mah dugi ka geter hate…hehe… nuhun tos kersa ngaos sajakna neng…:))

  5. dende solehudin

    Masih nyimpen no hp na kang?

  6. kang dende, nomer hapena aya, mung moal diwartos-wartos hehe. nuhun tos linggih kana blog sim kuring

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: